Спецакция на Жандармерията, БАБХ, Икономическа полиция и ГДНП се провежда в

...
Спецакция на Жандармерията, БАБХ, Икономическа полиция и ГДНП се провежда в
Коментари Харесай

След убийството и тормоза от двама братя: Спецакция в с. Антон

Спецакция на Жандармерията, БАБХ, Икономическа полиция и ГДНП се организира в село Антон. Това се случва след убийството на млад овчар, за което в ареста са двама братя. Според локалните хора те тормозят хората, заплашват ги и основават непрестанно проблеми, а кметът, полицията и прокуратурата ги прикриват.

Срещу двамата братя-земеделци Дончо и Красимир Петрови има седем тъжби. Последните три са от служители на реда за жестоко отношение и експанзия.

Случаят ще се следи в София, ще се ревизира по какъв начин са отпускани дотации на братята и дали те са усвоявали европейски средства. По тази причина в акцията взе участие и БАБХ.

Започва и сложна инспекция за дейностите на районното ръководство в Антон и управлението, в случай че се наложи, ще се разпитва и кметът на селото. По всички тъжби до момента от Районната прокуратура в Пирдоп са отказвали да образуват досъдебни производства.

Акцията ще продължи най-малко седмица със засилено полицейско наличие. Целта е да се обезпечи спокойствието на локалните поданици.

„ Цял Антон ги е боязън от тези хора. Те са убийци, животни и не би трябвало да излизат от ареста “, съобщи братът на пребития до гибел овчар. За убийството на 28-годишния Иван стана ясно във вторник. Жена му Елеонора, която към този момент е самотна майка на 11-месечно момиченце, се обърна към кмета с думите: „ Искам да благодаря на кмета, че прикрива едни убийци. И той има бебе, дано се сложи на моето място. “

Кметът Андрей Симов отхвърли обвиняванията. „ Няма чадър в общината, ние не покровителстваме никого “, съобщи той, представен от bTV.

Засега околните на двамата братя отхвърлят мнения. Оказва се обаче, че дамата на Дончо Петров работи в общината и дава отговор за кадастъра.

Издирва се и другар на убития овчар, който от неделя е в неопределеност.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР